Neem contact op

SAP BusinessObjects: Web Intelligence – Advanced Report Design 4.3

Datum op aanvraag
0Bekijk selectie

Algemene omschrijving

Deze eendaagse klassikale training is ontworpen om jou de benodigde vaardigheden aan te leren voor het maken van complexe Web Intelligence documenten. Na afloop van deze training kun je gecombineerde queries maken en subqueries toepassen. Je leert gebruik te maken van datum-, tekenreeks- en als-functies, contexten van berekeningen opnieuw te definiëren en hyperlinks te maken in jouw documenten. Deze training maakt tevens onderdeel uit van de certificering tot SAP Certified Application Associate – Web Intelligence.

Voor wie is deze opleiding bestemd

De workshop SAP BusinessObjects Web Intelligence: Advanced Report Design is ontworpen voor gebruikers van Web Intelligence die hun basiskennis willen verdiepen. Deze workshop is een aanvulling op de training SAP BusinessObjects Web Intelligence: Report Design.

Inhoud van de Web Intelligence: Advanced Report Design training

Deze eendaagse training bestaat uit de volgende modules:

  • Werken met geavanceerde query technieken
  • Werken met calculatie contexten
  • Maken van formules met tekst- en datumfuncties
  • Gebruik van als-logica
  • Creëren van hyperlinks
  • Werken met additionele rapportagetechnieken

Trainingsmateriaal

Het materiaal is ontwikkeld door Axians op basis van ervaringen van onze ervaren Business Intelligence consultants. Doordat je tijdens de workshop gebruik maakt van demonstratiedata, kun jij alle mogelijkheden zelf ervaren zonder risico’s. De workshop wordt in het Nederlands gegeven. Na afloop van de workshop ontvang je een bewijs van deelname.

Een goede aanvulling op deze training is te vinden in de volgende trainingen:

Liever een andere datum of locatie?

Wil je deze workshop liever op een andere datum of een andere locatie volgen? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Indien gewenst kan deze workshop ook als in-company workshop voor jou en jecollega’s worden verzorgd. We zijn je graag van dienst!